Skip to main content

Snerydning på Amager

Professionel snerydning på Amager

De fleste af os elsker at stå op til et smukt vinterlandskab, hvor alt er dækket af sne og frost. Men for mange kan det være irriterende at vågne op til et snedækket landskab, fordi det betyder snerydning. De sidste mange år har vi haft rimelig milde vintre i Danmark, og de milde vintre har særligt vist sig i og omkring byerne, herunder også på Amager. Det får måske mange til at glemme at tænke over vigtigheden af snerydning. I januar 2021 fik vi en hel del sne, og det kom måske bag på flere, at de skulle sørge for snerydning mange af morgenerne på Amager. Der er nemlig nogle regler for snerydning, som er vigtige at overholde. Ejer du et stykke grund f.eks. som virksomhedsejer eller driftschef, skal der, hvis sneen falder, være ryddet og saltet mellem kl. 7 om morgenen og kl. 22 om aftenen på grunden. Dette skal gøres på bl.a. fortove og trapper på hele din grund, også uden for din matrikel. Problemet er, at det kan være svært at vide, hvornår der falder sne, og det kan være stressende både for dig selv, men også for eksempelvis en medarbejder at skulle holde et tæt øje med vejret og bruge tid på at tjekke diverse vejrapps løbende. Derudover kan det være irriterende at skulle stå tidligt op eller bruge en sen aften på at rydde sne og salte. Med en abonnementsordning hos os, er du heldigvis fri for både stress og jag med snerydning. Vi kommer nemlig ud og rydder sne og salter for dig, uanset hvor på Amager, du ejer grund, så du med ro i maven kan slappe af og vide, at alle regler for snerydning er overholdt. 

Snerydning og saltning – hvorfor er det så vigtigt?

Hvis du har virksomhed ude i Dragør, ved du måske, at det er vigtigt at få ryddet sne, men hvis dit firma ligger på Islands Brygge, har det måske ikke haft den store betydning for dig at have styr på reglerne for snerydning. Uanset hvor på Amager, du ejer grund, kan du desværre ende ud med at lide større økonomiske tab, hvis ikke du har sørget for snerydning både inden for og uden for din matrikel. Det kan dels føre til bødestraf, i og med at reglerne ikke er overholdt, dels kan det resultere i, at folk kan falde, hvis der er glat. Det kan ende ud i personskader, som du kan risikere at skulle hæfte for, hvis det er sket på din grund. Er du virksomhedsejer, og er der faldet meget sne, kan det resultere i, at dine medarbejdere eller kunder er forhindret i at komme frem til virksomheden. Men med en abonnementsordning hos os, er du sikker på at undgå bøder eller uheld. Vi overholder alle regler for snerydning og saltning på din grund på Amager, så du er dækket ind på alle parametre døgnet rundt, året rundt.

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Kontakt os for at høre mere

Har du yderligere spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores abonnementsordning, hvor vi sørger for snerydning og saltning af din grund på Amager, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 73 70 84 48. Vi glæder os til at høre fra dig!