Skip to main content

Snerydning på Vesterbro

Snerydning på Vesterbro – Hvor og hvornår?

Mange tænker måske ikke over, hvor vigtig snerydning og efterfølgende saltning er, og med de seneste milde vintre og eksempelvis et 2020 uden sne mange steder i Danmark, kan flere måske næsten have glemt vigtigheden af snerydning – måske særligt hvis man bor inde i byen på Vesterbro. Derfor er en hård vinter om den i januar 2021 måske kommet bag på flere, fordi de snefyldte morgener har betydet snerydning. Snerydning er nemlig enormt vigtigt, og det er en god idé at have sat sig lidt ind i reglerne for snerydning på Vesterbro. For selvom et hvidt vinterlandskab kan være et smukt syn, er der desværre nogle steder, hvor det er ulovligt, at der ligger stor mængder sne. Vil du være helt sikker på, at du overholder alle regler, og vil du desuden gerne undgå at skulle stå og bakse med at rydde sne og salte selv, så er en abonnementsordning hos os en god idé. Er du f.eks. virksomhedsejer eller driftschef og ejer en grund på Vesterbro, skal der ryddes sne på din grund, både inden for og uden for matriklen, på fortove, trapper, indgange, indkørsler osv., hvis sneen falder. Desuden skal der være ryddet og saltet mellem kl. 7 om morgenen og kl. 22 om aftenen. For de fleste kan det være irriterende at skulle sætte vækkeuret til kl. 5 for at stå op og skovle sne. Hvis du hellere vil sove igennem med ro i maven en snevejrsmorgen velvidende, at du overholder alle regler for snerydning og saltning, så kontakt os og få en abonnementsordning i hus. Vi lover, du er sikret på alle parametre, og vi glæder os til at gøre det, vi er bedst til – nemlig at rydde sne, så du kan slappe af og fokusere på andre gøremål.

Snerydning og saltning – hvorfor er det så vigtigt?

Ejer du en grund på Vesterbro? Så er det vigtigt, at du har styr på reglerne for snerydning, så du undgår større økonomiske tab. Er der faldet meget sne og ikke ryddet på din grund på Vesterbro, kan du eksempelvis risikere, at hverken dine medarbejdere eller kunder kan komme frem til kontoret og din virksomhed. Er der glat på fortove, trapper eller andet på din grund, inden for eller uden for din matrikel, er der fare for, at folk kan falde og komme til skade, og det kan du i sidste ende risikere at skulle hæfte for. Så hvis du ejer grund inde i byen på Vesterbro, f.eks. en virksomhedsgrund eller som en del af en grundejerforening i bydelen, er en abonnementsordning hos os en god investering. Vi sørger for, at alle regler er overholdt, og vi klarer snerydning og saltning af din grund på Vesterbro for dig. 

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Kontakt os i dag og hør mere om snerydning på Vesterbro

Hvis du har yderligere spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig en abonnementsordning hos os, hvor vi står for snerydning og saltning på Vesterbro, hver gang sneen falder, så kontakt os endelig i dag på tlf.: 73 70 84 48. Vi glæder os til at høre fra dig!