Skip to main content

Snerydning i Hellerup

Professionel snerydning i Hellerup

Har du tænkt over vigtigheden af snerydning på din grund i Hellerup? Eftersom de seneste mange vintre har været forholdsvis milde, har flere måske i årenes løb glemt at tænke over snerydning. Men med en relativt hård vinter som i januar 2021, kan det være kommet bag på mange, at der tidligt om morgenen skulle ryddes sne. Der er nemlig nogle regler for snerydning, som er vigtige at overholde, da det ellers kan blive en ganske dyr omgang. Når sneen falder, skal der være ryddet for sne og saltet mellem kl. 7 om morgenen og kl. 22 om aftenen (om søndagen mellem kl. 8 og 22) på bl.a. fortove og trapper på din grund, også udenfor matriklen. Hvis du eksempelvis som virksomhedsejer eller driftschef ejer grund, er det dit og de evt. andre medejere, der har ansvaret for snerydning på grunden i Hellerup. Det kan være både stressende og besværligt at skulle holde øje med vejret i vintermånederne, og det kan være irriterende for dig eller eksempelvis en medarbejder at skulle bruge tid på at skovle sne enten sent om aftenen eller tidligt om morgenen. Men der kan vi heldigvis hjælpe! Med en abonnementsordning hos os, er du altid sikker på, at du overholder alle regler for snerydning. Vi sørger for snerydning og efterfølgende saltning uanset hvor i Hellerup, du ejer grund, så du med ro i maven kan lade sneskovlen stå og lad os klare arbejdet.

Snerydning og saltning – hvorfor er det så vigtigt?

Vi kan godt forstå, at mange måske ikke nødvendigvis tænker over vigtigheden af snerydning, netop på grund af de seneste års milde vintre, særligt i byer som Hellerup. Men desværre kan du ende med at lide større økonomiske tab, hvis reglerne for snerydning ikke er overholdt på din grund. Det kan bl.a. føre til bødestraf, og derudover kan manglende snerydning ende ud i personskader, fordi folk glider og falder, hvis der er glat – skader, som du kan ende med at hæfte for som grundejer. Desuden kan du eksempelvis som virksomhedsejer ende ud i en situation, hvor manglende snerydning resulterer i, at dine medarbejdere eller kunder ikke kan komme frem til virksomheden grundet store mængder sne eller glatte fortove eller trapper. Men med en abonnementsordning hos os, kan du være sikker på at undgå både bøder, personskader og andre uheld, da vi overholder alle regler for snerydning og saltning på din grund i Hellerup. For os er det vigtigt, at du kan slappe af, velvidende at du er dækket ind på alle parametre døgnet rundt, året rundt.

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Kontakt os for at høre mere om snerydning i Hellerup

Har du yderligere spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores abonnementsordning, hvor vi sørger for snerydning og saltning af din grund i Hellerup, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 73 70 84 48. Vi glæder os til at høre fra dig!