Skip to main content

Snerydning i Charlottenlund

Har du brug for snerydning og saltning i Charlottenlund? Vi tilbyder professionel snerydning og saltning af din virksomhedsgrund eller grundejerforening. Med en snerydningsaftale hos os sørger vi for, at alle regler bliver overholdt, og at du er dækket godt ind døgnet rundt, når sneen falder på din grund. 

Regler for snerydning i Charlottenlund

Selvom et snedækket landskab kan være rigtig flot, så er det vigtigt, at du som grundejer ved, hvilke regler du skal overholde, når det gælder snerydning og saltning. Det er de færreste mennesker, der har mulighed for at tilrettelægge deres travle hverdag ud fra, hvornår sneen falder. På offentlige områder er det kommunen, der skal sørge for, at gader og stræder er ryddet og saltet. Men ejer du en privat grund, så skal du selv stå for snerydning samt saltning. Reglerne for snerydning på privat grund er, at der skal være ryddet samt saltet eller gruset mellem kl. 7 og kl. 22 fra mandag til lørdag, og søndag mellem kl. 8 og kl. 22. De områder der skal ryddes og saltes er fortov, indkørsel, havegang, trapper foran indgang, samt andre fællesområder, hvor gæster, medarbejdere og besøgende færdes. 

Professionel snerydning i Charlottenlund

Er du ikke hjemme, når sneen falder, så behøver du ikke stresse hjem og få det ryddet. Du kan blot gøre det, når du er hjemme igen. Er du virksomhedsejer, eller har du ansvar for snerydning af en grundejerforening, og synes du som så mange andre, at det kan være irriterende at skulle rydde sne og salte tidligt om morgenen eller efter, du har fri, så kan du med fordel tegne en snerydningsaftale hos os. Det er blevet mere og mere populært at benytte firmaer, som står for snerydning og saltning på private grunde, hvilket også afspejles i prisen. 

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Kontakt os i dag

Har du heller ikke lyst til at sætte vækkeuret en time tidligere hver morgen, fordi du har snerydning og saltning på din to do liste? Så frygt ej! Vores snemænd står klar til at hjælpe dig med at blive snefri! Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for snerydning i Charlottenlund.