Har du brug for snerydning og saltning i Charlottenlund? Vi tilbyder professionel snerydning og saltning af din boliggrund, virksomhed eller grundejerforening. Med en snerydningsaftale hos os sørger vi for, at alle regler bliver overholdt, og at du er dækket godt ind døgnet rundt, når sneen falder på din grund. 

Regler for snerydning i Charlottenlund

Selvom et snedækket landskab kan være rigtig flot, så er det vigtigt, at du som grundejer ved, hvilke regler du skal overholde, når det gælder snerydning og saltning. Det er de færreste mennesker, der har mulighed for at tilrettelægge deres travle hverdag ud fra hvornår sneen falder. På offentlige områder er det kommunen, der skal sørge for, at gader og stræder er ryddet og saltet. Men ejer du en privat grund, så skal du selv stå for snerydning samt saltning. Reglerne for snerydning på privat grund er, at der skal være ryddet samt saltet eller gruset mellem kl. 07 og kl. 22 fra mandag til lørdag, og søndag mellem kl. 08 og kl. 22. De områder der skal ryddes og saltes er fortov, indkørsel, havegang, trapper foran indgang, samt andre fællesområder, hvor gæster, medarbejdere og besøgende færdes. 

Professionel snerydning i Charlottenlund

Er du ikke hjemme, når sneen falder, så behøver du ikke stresse hjem og få det ryddet. Du kan blot gøre det, når du er hjemme igen. Men synes du som så mange andre, at det kan være irriterende at skulle rydde sne og salte, når du f.eks. har fået fri fra arbejde, så kan du med fordel tegne en snerydningsaftale hos os. Det er blevet mere og mere populært at benytte firmaer, som står for snerydning og saltning på private grunde, hvilket også afspejles i prisen. 

Kontakt os i dag!

Har du heller ikke lyst til at sætte vækkeuret en time tidligere hver morgen, fordi du har snerydning og saltning på din to do liste? Så frygt ej! Vores snemænd sikker klar til at hjælpe dig med at blive snefri! Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for snerydning i Charlottenlund. Bliv ringet op

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer? Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på 73 70 84 48.

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Snerydning København


Kronprinsesse Sofies Vej 7 3.
2000 Frederiksberg


CVR: 32790291

Følg os