Skip to main content

Snerydning i Sydhavn

Regler for snerydning i Sydhavn

De seneste år har vi haft milde vintre i Danmark, hvilket særligt har vist sig i byerne, og det har måske fået mange til at glemme at tænke over vigtigheden af snerydning. Med en vinter som den i januar 2021, hvor der faldt en del sne, kan det derfor være kommet bag på flere, at de skulle sørge for snerydning. Hvis du, eksempelvis som virksomhedsejer eller driftschef, ejer et stykke grund i Sydhavn, er der en række regler for snerydning, som er vigtige at være opmærksom på. Der skal f.eks. være ryddet og saltet mellem kl. 7 om morgenen og kl. 22 om aftenen på din grund, også uden for matriklen, på eksempelvis fortove og trapper. Det kan være svært at vide på forhånd, hvornår der vil falde sne, og det kan være stressende enten for dig selv eller for en medarbejder at skulle holde øje med diverse vejrapps og stå tidligt op for at rydde sne og salte. Der kan en abonnementsordning hos os komme dig til gode. Vi kommer nemlig ud og sørger for snerydning og saltning af din virksomhedsgrund eller grundejerforening i Sydhavn, så du med ro i maven kan slappe af og foretage andre gøremål. 

Snerydning og saltning – hvorfor er det så vigtigt?

Vi kan godt forstå, hvis mange grundejere i Sydhavn ikke nødvendigvis har tænkt særlig meget over vigtigheden af snerydning og saltning. Men det er faktisk vigtigt at have sat sig godt ind i reglerne for snerydning i Sydhavn. Du kan nemlig lide større økonomiske tab, hvis sneen falder, og du ikke har sørget for snerydning på din grund i Sydhavn. For det første kan det føre til bødestraf, hvis reglerne ikke er overholdt. Derudover kan det, hvis du er virksomhedsejer, resultere i, at dine medarbejdere og/eller kunder bliver forhindret i at komme frem til virksomheden pga. store mængder sne eller glatte fortove og trapper. Slutteligt er der risiko for, at folk kan falde, hvis der er meget glat, og det kan føre til personskader, som du kan risikere at hæfte for som grundejer. Det er dog nok de færreste, der orker at sætte vækkeuret til kl. 5 en mandag morgen, fordi der skal ryddes sne. Men vi har heldigvis en nem løsning! Med en abonnementsordning hos os sørger vi for at tage os af alt, der hedder snerydning og saltning på din grund i Sydhavn, så du er sikret på alle parametre døgnet rundt. Så kan du og dine medarbejdere med ro i maven slappe af velvidende, at alle regler er overholdt. 

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Kontakt os for at høre mere om snerydning i Sydhavn

Har du yderligere spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores abonnementsordning, hvor vi sørger for snerydning og saltning af din grund i Sydhavn, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 73 70 84 48. Vi glæder os til at høre fra dig!