Skip to main content

Snerydning i Gladsaxe

Hvis du bor i Gladsaxe og er ejer af en privat grund, f.eks. en virksomhedsgrund eller som en del af en grundejerforening, så læs med her! Når sneen falder i Gladsaxe kommune, skal du nemlig huske at finde din sneskovl og dine store støvler frem. Til trods for at det er smukt, når sneen daler fra himlen og lægger sig som et tykt tæppe hen over landet, så er der en del regler, som du skal overholde. Men med en snerydningsaftale hos os er du sikret professionel snerydning og saltning af din virksomhed, bolig- eller grundejerforening. Vi sørger for, at du overholder alle regler, samt at du er dækket ind døgnet rundt!

Snerydning Gladsaxe – hvilke regler gælder?

Med sne og glatte fortove kan det hurtigt ende galt, når man skal fra A til B. På offentlige gader og stræder er det Gladsaxe kommune, der har ansvar for snerydning og saltning. Men som grundejer er det vigtigt, at du får ryddet grundigt og korrekt efter reglerne. Fra mandag til lørdag skal der være ryddet samt saltet eller gruset mellem kl. 7 og kl. 22, og om søndagen gælder reglerne mellem kl. 8 og kl. 22. De områder, som skal ryddes, er fællesområder som f.eks. fortove, havegange, indkørsel, trapper foran indgang osv., hvor gæster, medarbejdere, postbud og andre besøgende og forbipasserende færdes. 

Professionel snerydning i Gladsaxe

Som oftest vil vi allerede have kunder i dit område, hvilket betyder at prisen på snerydning og saltning er markant lavere, end de fleste tror. Det er nemlig blevet mere og mere populært at benytte en snerydningsordning. Både fordi det er svært at tilrettelægge sin dagligdag ud fra, hvornår det sner, og fordi det kan være irriterende at skulle sætte vækkeuret til at ringe en time tidligere, end man plejer, fordi man skal ud og skovle sne. Hvis ikke du får ryddet og saltet, risikerer du i værste tilfælde bødestraf eller tilskadekomne på din grund, som du i sidste ende risikerer at skulle stå til ansvar for.

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Book snerydning i Gladsaxe i dag!

Vi hjælper grundejere landet over med at blive snefri – lad os også hjælpe dig med snerydning i Gladsaxe! Har du spørgsmål til snerydning og saltning, så kontakt os i dag! Vores snemænd sidder klar til at svare på dine spørgsmål.