Skip to main content

Snerydning på Frederiksberg

I en by som Frederiksberg hvor mange er på farten, er det vigtigt at kunne komme fra A til B uden lange trafikkøer, ventetid og vigtigst – uden uheld! På offentlige områder og veje er det Frederiksberg kommune, der sørger for snerydningen, men er du ejer af et hus eller en virksomhed, har du som grundejer selv ansvaret for snerydningen samt saltning eller grusning, så snart sneen falder. 

Snerydning på Frederiksberg – hvor og hvornår?

Din grund skal være ryddet for sne samt saltet eller gruset i tidsrummet 7-22 fra mandag til lørdag, og om søndagen mellem 8-22. Hvis ikke du sørger for at overholde disse regler, kan det i værste tilfælde ende ud i bødestraf. Snerydning og saltning er vigtigt, for er der ikke styr på det, kan der ske uheld, som du som grundejer i sidste ende kan risikere at stå til ansvar for. Der skal være ordnet snerydning og saltning på områder hvor eksempelvis medarbejdere, gæster og andre besøgende færdes – såsom fortov, havegang, trapper, indkørsel, parkeringspladser osv. De fleste mennesker har ikke mulighed for at planlægge deres dag ud fra, hvornår det sner, og derfor er det blevet mere og mere populært at benytte et snerydningsfirma til at rydde sne på private grunde, som eksempelvis ejerforeninger eller virksomheder. Når det kommer til snerydning og saltning, så er vi eksperter! Vi sørger for, at du overholder alle regler døgnet rundt, så du slipper for at sætte vækkeuret en time tidligere, fordi du skal rydde og salte, inden du f.eks. skal på arbejde, eller inden første medarbejder møder ind. 

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Ring til os i dag og lad os stå for snerydning af din grund på Frederiksberg!

Mange mennesker vælger i dag at tegne en snerydningsaftale, og det betyder, at vi med sikkerhed også har kunder, der hvor du bor. Det afspejles i prisen, da den ofte vil være lavere end de fleste tror! Har du spørgsmål til priser og snerydningsaftaler, eller vil du høre mere om snerydning på Frederiksberg, så kontakt os endelig. Vores snemænd sidder klar til at hjælpe dig med at holde din virksomhedsgrund eller områderne omkring din grundejerforening snefri!