I en by som Frederiksberg hvor mange er på farten, er det vigtigt at kunne komme fra A til B uden lange trafikkøer, ventetid og vigtigst – uden uheld! På offentlige områder og veje er det Frederiksberg kommune, der sørger for snerydningen, men er du ejer af et hus eller en virksomhed, har du som grundejer selv ansvaret for snerydningen samt saltning eller grusning, så snart sneen falder. 

Snerydning på Frederiksberg – hvor og hvornår?

Din grund skal være ryddet for sne samt saltet eller gruset i tidsrummet 07-22 fra mandag til lørdag, og om søndagen mellem 08-22. Hvis ikke du sørger for at overholde disse regler, kan det i værste tilfælde ende ud i bødestraf. De fleste mennesker har ikke mulighed for at planlægge deres dag ud fra hvornår det sner, og derfor er det blevet mere og mere populært at benytte et snerydningsfirma. Når det kommer til snerydning og saltning, så er vi eksperter! Vi sørger for, at du overholder alle regler døgnet rundt, og du slipper for at sætte vækkeuret en time tidligere, fordi du skal rydde og salte inden du f.eks. skal på arbejde. Snerydning og saltning er vigtigt, fordi er der ikke styr på det, kan der ske uheld som du som grundejer i sidste ende kan risikere at stå til ansvar for. De områder der skal ryddes, er områder hvor medarbejdere, gæster og andre besøgende færdes – såsom fortov, havegang, trapper, indkørsel osv. 

Snerydning Frederiksberg – Ring til os i dag!

Mange mennesker vælger i dag at tegne en snerydningsaftale, og det betyder, at vi med sikkerhed også har kunder, der hvor du bor – og det afspejles også i prisen, da den ofte vil være lavere end de fleste tror! Har du spørgsmål til priser og snerydningsaftaler, eller vil du høre mere om snerydning på Frederiksberg, så kontakt os endelig. Vores snemænd sidder klar til at hjælpe dig med at blive snefri!Bliv ringet op

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer? Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på 73 70 84 48.

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Snerydning København


Kronprinsesse Sofies Vej 7 3.
2000 Frederiksberg


CVR: 32790291

Følg os