Skip to main content

Snerydning i Nordvest

Regler for snerydning i Nordvest

Grundet de sidste års milde vintre, særligt i byerne, har du måske som grundejer i Nordvest ikke tænkt så meget over reglerne for snerydning. Men med en hård vinter som den i januar 2021, hvor der faldt meget sne, er det måske kommet bag på flere, at de skulle sørge for snerydning. Snerydningsreglerne er vigtige at have sat sig ind i og ikke mindst at overholde. Hvis sneen falder, skal du som grundejer, f.eks. hvis du har en virksomhed på matriklen, sørge for at rydde sne på eksempelvis fortove, trapper, indkørsler og gangstier på din grund både inden for og uden for matriklen. Der skal desuden være ryddet for sne mellem kl. 7 om morgenen og kl. 22 om aftenen. For de fleste kan det virke uoverskueligt at skulle sætte vækkeuret til kl. 5 for at stå op og rydde sne og salte. Men der kan vi heldigvis være behjælpelige! For med en abonnementsordning hos os, er du sikret, at alle regler for snerydning overholdes, og at din grund i Nordvest bliver ryddet for sne og saltet, hvis vintervejret rammer.

Snerydning og saltning – hvorfor er det så vigtigt?

Vi forstår godt, at mange måske ikke har tænkt over vigtigheden af snerydning og efterfølgende saltning, grundet de seneste års mildere vintre med kun få dages snefald. I byerne falder der sjældent meget sne, og derfor virker det måske som en unødig udgift med en abonnementsordning for snerydning i Nordvest. Men faktisk kan du lide langt større økonomiske tab, hvis du ikke har sørget for snerydning og efterfølgende saltning på fortove, trapper etc., på din grund. Det kan for det første føre til bødestraf, hvis reglerne for snerydning ikke er overholdt, og hvis ikke der er ryddet og saltet, kan det medføre uheld og skader, fordi folk falder og slår sig. Disse uheld og skader kan du ende med at skulle hæfte for, hvis du ejer grunden, hvorpå de er sket. Har du en virksomhed på grunden, kan der f.eks. falde så meget sne, at det er besværligt eller måske endda umuligt for kunder og medarbejdere at komme frem til virksomheden. Men med en abonnementsordning hos os, er du sikret, at alle regler overholdes. Vi udfører snerydning og efterfølgende saltning på din grund i Nordvest, så du eller dine medarbejdere ikke behøver sætte uret til kl. 5 en morgen, hvor det ser ud til snestorm. 

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Kontakt os for at høre mere om snerydning i Nordvest

Har du yderligere spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores abonnementsordning, hvor vi sørger for snerydning og saltning af din grund i Nordvest, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 73 70 84 48. Vi glæder os til at høre fra dig!