Skip to main content

Snerydning på Østerbro

Professionel snerydning på Østerbro

Med de seneste års milde vintre, har mange måske ikke tænkt over vigtigheden af snerydning om vinteren, og hvis man ejer grund på Østerbro, synes flere måske ikke, det giver mening at sætte sig ind i, for hvor meget sne falder der egentlig i byen? En hård vinter som den i januar 2021 kan derfor være kommet bag på mange, for pludselig skulle der sørges for snerydning. Det er nemlig vigtigt at have sat sig godt ind i reglerne for snerydning og sørge for, at de overholdes. Vidste du f.eks., at du som virksomhedsejer kan lide store økonomiske tab, hvis sneen pludselig står for døren, og du ikke sørger for at få ryddet sneen ad vejen på din grund på Østerbro? Heldigvis kan vi hjælpe dig! Med en abonnementsordning hos os, er du sikret i selv den mest voldsomme snestorm, og du kan med ro i maven sove videre en kold snevejrsmorgen, mens vi sørger for snerydning og saltning på din grund på Østerbro. 

Snerydning og saltning – hvorfor er det så vigtigt?

Snerydning og efterfølgende saltning er vigtigt, da der i Danmark er nogle helt klare regler for snerydning. Alle grundejere har pligt til at rydde sne på fortove, trapper, indkørsler og andre gangarealer, både inden for og uden for matriklen, fra kl. 7 om morgenen til kl. 22 om aftenen (fra 8-22 om søndagen). Hvis du f.eks. er virksomhedsejer, og I åbner tidligt om morgenen, kan det altså blive presset for de fleste medarbejdere at skulle stå ekstra tidligt op og klare en snerydning på grunden på Østerbro. Derudover kan manglende snerydning og saltning ende ud i bødestraf, da glatte fortove og trapper kan forårsage uheld. Nogle gange kan det være så glat, eller der kan ligge så voldsomme mængder sne, at eksempelvis medarbejdere ikke har mulighed for at komme ind på kontoret. Desuden kan det spærre for adgangen til kunder og resultere i, at de ikke kan nå frem til din grund på Østerbro. Hvis du ikke kan overskue at skulle stå tidligt op en kold vintermorgen, har vi heldigvis løsningen. Vi sørger for snerydning og saltning af din grund på Østerbro, så du er sikker på, at alle regler er overholdt. 

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Kontakt os i dag og hør mere om fordelene ved en abbonementsordning for snerydning på Østerbro

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores abonnementsordning for snerydning, eller hvis du har andre spørgsmål vedrørende snerydning og saltning på Østerbro, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 73 70 84 48. Vi glæder os til at høre fra dig!