Skip to main content

Snerydning i Nordsjælland

Professionel snerydning i Nordsjælland

Med de seneste års forholdsvis milde vintre i Danmark, har mange måske glemt at tænke over vigtigheden af snerydning, og derfor er en vinter som den i januar 2021 måske kommet bag på flere. Ejer du for eksempel et stykke grund i Nordsjælland, eksempelvis som virksomhedsejer eller driftschef, er der nemlig en hel del regler for snerydning, som er vigtige at være opmærksom på samt at overholde, uanset hvor i Nordsjælland du måtte eje grund. Hvis sneen falder, skal der være ryddet for sne og saltet mellem kl. 7 om morgenen og kl. 22 om aftenen (om søndagen mellem 8 og 22) på bl.a. fortove, trapper, indkørsler og andre gangarealer på din grund, også uden for din matrikel. Men det kan være besværligt og stressende at holde øje med, hvornår der vil falde sne, og det kan være noget bøvl for dig, eller for eksempelvis en medarbejder, hele tiden at skulle holde øje med vejret og følge diverse vejrapps. Derudover kan det være irriterende at skulle bruge tid på snerydning og saltning enten sent om aftenen eller i de tidlige morgentimer. Heldigvis har vi løsningen! Med en abonnementsordning hos os, kan du blive helt fri for stress og jag med snerydning. Vi kommer nemlig ud og ordner snerydning for dig, uanset hvor i Nordsjælland du har grund. Dermed kan du med ro i maven lade sneskovlen stå og vide dig sikker på, at vi sørger for snerydningen af din grund i Nordsjælland, samt at alle regler er overholdt.

Snerydning og saltning – hvorfor er det så vigtigt?

Vi forstår godt, at der kan være mange, der ikke nødvendigvis tænker over vigtigheden af snerydning. Men uanset om du har virksomhed i byen eller på landet i Nordsjælland, kan du desværre ende ud med at lide større økonomiske tab, hvis ikke reglerne for snerydning er overholdt. Det kan eksempelvis føre til bødestraf, eller det kan resultere i personskader som følge af isglatte fortove, trapper eller lignende. Disse skader kan du i sidste ende komme til at hæfte for, hvis skaden er indtruffet på din grund. Hvis du for eksempel er virksomhedsejer, kan manglende snerydning også resultere i, at dine medarbejder og/eller kunder ikke har mulighed for at komme frem til virksomheden som følge af enten store mængder sne, eller glatte fortove eller trapper. Men med en abonnementsordning hos os, kan du være helt sikker på at undgå bøder, uheld eller lignende, da vi overholder alle regler for snerydning og saltning på din grund i Nordsjælland. Vi klarer det hele for dig, så du er sikker på at være dækket ind på alle parametre døgnet rundt, året rundt. 

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Kontakt os for at høre mere om snerydning i Nordsjælland

Har du yderligere spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores abonnementsordning, hvor vi sørger for snerydning og saltning af din grund i Nordsjælland, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 73 70 84 48. Vi glæder os til at høre fra dig!